Hoe wordt ik avonturier van 2021 en zamel ik zoveel mogelijk geld in voor het goede doel?

Als je je aanmeldt voor ‘Tijd voor Avontuur’ kun je hieronder een sponsorformulier en infokaartje voor de sponsors downloaden. Met het formulier kun je familie, buren en vrienden vragen om jou te sponsoren per punt. Het infokaartje kan je achterlaten bij sponsors. Hierop staat hoe ze het sponsorbedrag kunnen overmaken.

Op de dag zelf krijg je, na betaling van het entreegeld, een scorekaart. Op deze kaart worden al je verdiende punten (jaguar pootafdrukken) bijgehouden. Per activiteit kun je maximaal 3 punten halen. Heb je 10 punten behaald? Dan ontvang je de ‘Tijd voor Avontuur Badge’.

Maar… je kan ook extra punten verdienen door vrienden en vriendinnen aan te melden! Per vriend of vriendin verdien je 1 punt. Daarnaast kun je punten verdienen met een goed idee om bomen en planten te beschermen. De beste ideeën krijgen van het Wereld Natuur Fonds 3 punten.

Wil je een gokje wagen? Ergens in één van de activiteiten zit een kans die je wel of niet kan pakken. Als je hem pakt, dan kan het zijn dat je niks wint of punten verliest, maar… je kan je punten er ook mee verdubbelen!

Wie de meeste punten (en dus geld) ophaalt in de buurt, wordt Avonturier van zijn/haar stad of dorp. Je wint dan niet alleen een leuke prijs, maar je maakt ook kans op de titel ‘Avonturier van Nederland 2021’.

Kom je alleen en/of heb je niet heel veel mensen die je willen sponsoren? Geen nood! Alleen al door mee te doen steun je het goede doel, want met jouw €5,- entreegeld kunnen al dieren en bomen gered worden!

Wacht dus niet langer, maar meld jezelf én je vrienden aan voor ‘Tijd voor Avontuur’!